Zwangerschapsshoot

VOOR DE FOTOSHOOT
Kies een datum voor je shoot: Plan de zwangerschapsshoot bij voorkeur in het derde trimester, tussen week 28 en 34. Je buik is dan mooi rond, maar je bent doorgaans nog comfortabel genoeg voor de fotosessie.
Hydrateer en Rust Uit: Hydratatie van de huid is zeer belangrijk om een mooie glans te krijgen tijdens de fotoshoot, drink daarom een paar dagen voor de shoot voldoende water en verwen jezelf met bodylotions.  
Zomer op je huid: Ga bij een erkend schoonheidsspecialiste voor een spraytan, zo heb je in alle seizoenen dat zomerkleurtje. Of je kan zelf aan de slag gaan - mits ervaring - met een zelfbruiner. Minetan (Olive), Rituals of L'Oreal zijn aanbevolen merken. 

DE DAG VAN DE FOTOSHOOT
Bereid je kledij voor: Draag geen strakke jeans voor de shoot, anders staan de lijntjes op je benen en in je buik. 
Breng een nude(!) strapless bh en slip mee, de jurken in de studio zijn wit en dus licht doorschijnend. Daarnaast breng je extra setjes lingerie mee in een lichte kleur: wit, beige, grijs, vuilroze, babyblauw, .. 
Een zachte cardigan of een fijn hemdje zijn ook altijd toppers. Breng gerust ook stukken mee waar je je goed in voelt. 

NA DE FOTOSHOOT
Bekijk je foto's: Ongeveer drie weken na de sessie ontvang je een online galerij met je foto's. Afhankelijk van je gekozen pakket (standaard, all-in of premium) mag je foto's selecteren als favoriet en/of foto's kiezen die in je fotoboek mogen komen.
Bestel Afdrukken of Producten: Beslis welke foto's je wilt afdrukken of gebruiken voor aankondigingen en bestel ze bij je fotograaf.
Deel de Vreugde: Deel de foto's met vrienden en familie. Vermeld altijd even "Brunetti Productions" als je de foto's op social media plaatst.
Schrijf een Recensie: Als je tevreden bent met je fotoshoot, overweeg dan een positieve recensie achter te laten. Niets is fijner dan te horen dat mijn passie jullie gelukkig heeft gemaakt.