Maternity

BEFORE THE SESSION
Kies een datum voor je shoot. Een zwangerschapsshoot gebeurt tussen de 24 en 34 weken, afhankelijk van hoe goed je je buikje al ziet.
Hydratatie van de huid is zeer belangrijk om een mooie glans te krijgen tijdens de fotoshoot, drink daarom een paar dagen voor de shoot voldoende water en verwen jezelf met bodylotions.  
Ga bij een erkend schoonheidsspecialiste voor een spraytan, zo heb je in alle seizoenen dat zomerkleurtje op je huid. Of je kan zelf aan de slag gaan - mits ervaring - met een zelfbruiner. Rituals of L'Oreal zijn aanbevolen merken. 

THE DAY OF THE SHOOT
Draag geen strakke jeans voor de shoot, anders staan de lijntjes op je benen en in je buik. 
Breng een nude(!) strapless bh en slip mee, de jurken in de studio zijn wit en dus licht doorschijnend. Daarnaast breng je extra setjes lingerie mee in een lichte kleur: wit, beige, grijs, vuilroze, babyblauw, .. 
Een zachte cardigan of een fijn hemdje zijn ook altijd toppers. Breng gerust ook stukken mee waar je je goed in voelt. 

AFTER THE SESSION
Ongeveer twee weken na de sessie ontvang je een online galerij met je foto's. Daarin kan je je 20 favorieten kiezen met een sterretje. Daarna ontvang je de 20 foto's en je mobiele app. Canvassen en prints voor je partner zijn ook te bestellen vanuit de online galerij.