NEWBORN LIFESTYLE
V√ď√ďR DE FOTOSHOOT¬†(STUDIO)
Plan de Fotosessie Vroeg: Pasgeborenen zijn meestal meegaander en slaperiger tijdens de eerste twee weken van hun leven, dus plan de fotosessie binnen de eerste 14 dagen.
Voed je Baby: Probeer de baby direct voor de fotosessie te voeden. Een volle en tevreden baby zal waarschijnlijk rustiger blijven tijdens de sessie.
Houd de Baby Wakker Voor de Fotoshoot: Indien mogelijk, houd de baby een tijdje wakker voordat de fotosessie begint, ook in de auto. Dit kan hen helpen dieper te slapen tijdens de sessie. Vervolgens kunnen we meer poses doen. 
Selecteer Kleding en Accessoires: Leg lichte neutrale outfits klaar voor het gezin in de kleuren wit of beige. Voor de baby('s) is een mooie witte body genoeg. Zorg dat de body mooi aansluit een zeker niet te groot is. Deze doe je alvast aan voor je vertrekt met een slabbetje als bescherming, mocht de baby dan toch in slaap vallen in de auto dan kan de baby meteen verder slapen voor de eerste poses in de studio.

V√ď√ďR DE FOTOSHOOT¬†(Home)
Bereid je Locatie voor: Foto's worden meestal genomen in de living, slaapkamer en kinderkamer. Het is fijn als je die ruimtes op voorhand netjes maakt. Bedek je bed met effen witte lakens en kussens, dit geeft altijd de meest naturelle foto's. Liefst zonder drukke prints.
Neem een Comfortabele Temperatuur: Zorg ervoor dat de locatie voor de fotoshoot warm en comfortabel is voor de baby. Pasgeborenen zijn gevoelig voor temperatuur, dus de kamer moet ongeveer 23¬įC zijn.
Plan de Fotosessie Vroeg: Pasgeborenen zijn meestal meegaander en slaperiger tijdens de eerste twee weken van hun leven, dus plan de fotosessie binnen de eerste 14 dagen.
Voed en Ververs je Baby: Probeer de baby direct voor de fotosessie te voeden en verversen. Een volle en tevreden baby zal waarschijnlijk rustiger blijven tijdens de fotoshoot.
Houd de Baby Wakker Voor de Fotoshoot: Indien mogelijk, houd de baby een tijdje wakker voordat de fotosessie begint.
Selecteer Kleding en Accessoires: Leg lichte neutrale outfits klaar voor het gezin in de kleuren wit of beige. Voor de baby('s) is een mooie witte body genoeg. Zorg dat de body mooi aansluit een zeker niet te groot is. Doe deze al aan voor ik aankom, zodat we meteen van start kunnen.

TIJDENS DE FOTOSHOOT
Wees Geduldig: Fotosessies met baby's kunnen enige tijd in beslag nemen. Wees geduldig en flexibel, want je moet wellicht stoppen voor voeding, verschonen of om de baby te kalmeren. Reken op een tweetal uurtjes als alles vlot verloopt.
Blijf Kalm en Ontspannen: Baby's kunnen de emoties van hun ouders oppikken. Probeer rustig en ontspannen te blijven. Laat het technische aspect maar aan mij over en ik zorg dat jullie prachtig op foto staan.
Foto's van Borstvoeding: Als je dit wenst dan starten we daar als eerste mee zodat je baby de rest van de shoot helemaal milk drunk kan doorbrengen.
Iedereen mee op Foto: Je nieuwe baby is de ster van de fotosessie, maar dat betekent niet dat mama, papa, broers of zussen worden uitgesloten. En vergeet de fur babies niet! Het vastleggen van leuke momentjes tussen de baby en familieleden is het belangrijkst bij een lifestyle shoot.

Na de fotoshoot
Bekijk je foto's: Ongeveer drie weken na de sessie ontvang je een online galerij met je foto's. Afhankelijk van je gekozen pakket (standaard, all-in of premium) mag je foto's selecteren als favoriet en/of foto's kiezen die in je fotoboek mogen komen.
Bestel Afdrukken of Producten: Beslis welke foto's je wilt afdrukken of gebruiken voor aankondigingen en bestel ze bij je fotograaf.
Deel de Vreugde: Deel de foto's met vrienden en familie. Vermeld altijd even "Brunetti Productions" als je de foto's op social media plaatst.
Schrijf een Recensie: Als je tevreden bent met je fotoshoot, overweeg dan een positieve recensie achter te laten. Niets is fijner dan te horen dat mijn passie jullie gelukkig heeft gemaakt.