NEWBORN LIFESTYLE
BEFORE THE SESSION
Een Newborn lifestyle portret wordt genomen tussen de eerste 7 en 14 dagen van je kleintje. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt, fotograferen we pasgeborenen bij jouw thuis. De baby kent de locatie al, plus je hebt alles wat je nodig hebt daar. 
Het belangrijkste waar we naar op zoek zijn, is een kamer met veel natuurlijk licht van grote ramen. Hoe meer natuurlijk licht, hoe beter!
Bedek je bed met effen witte lakens en kussens, dit geeft altijd de meest naturelle foto's. Liefst zonder drukke prints. 
Leg lichte neutrale outfits klaar voor mama en papa in de kleuren beige, wit of grijs. Voor de baby('s) is een simpele witte body genoeg. Je kiest zelf of je lange of korte mouwen wil. Zorg dat de body mooi aansluit een zeker niet te groot is. 
De foto's worden meestal genomen in de living, slaapkamer en kinderkamer. Het is fijn als je die ruimtes op voorhand netjes maakt.

THE DAY OF THE SHOOT
Het is wat vanzelfsprekend maar zorg dat je baby zeker voldoende gegeten heeft en volledig ververst is voor de fotoshoot. Wil je graag foto's van de borstvoeding? Super fijn! Dan starten we daar als eerste mee zodat je baby de rest van de shoot helemaal milk drunk kan doorbrengen.
Maak de luier een beetje los voordat ik¬†aankom¬†als je ge√Įnteresseerd bent in het hebben van¬†foto's zonder luier. Dit elimineert vervelende luierlijnen en de noodzaak om later te retoucheren.
Naakte baby's krijgen het koud. Een van de belangrijkste dingen is het warm houden van de baby. We raden aan de temperatuur in het huis op te warmen tot een comfortabele 23 graden, ongeveer een half uur voor de starttijd van je sessie. Ruimteverwarmingstoestellen werken ook goed als je dat liever hebt. De warmere temperatuur helpt je pasgeboren baby om in slaap te vallen en gelukkig te blijven.
Je nieuwe baby is de ster van de fotosessie, maar dat betekent niet dat mama en papa worden uitgesloten. En vergeet de fur babies niet! Het vastleggen van leuke momentjes tussen de baby en familieleden is het belangrijkst bij een lifestyle shoot.

AFTER THE SESSION
Ongeveer twee weken na de sessie ontvang je een online galerij met je foto's. Daarin kan je je 20 favorieten kiezen door ze aan te duiden met een sterretje. Daarna ontvang je de 20 foto's via mail.
De optie om meer foto's aan te kopen vind je in het winkelmandje van de online galerij.