Style Guide
Bij het maken van familiefoto's is de manier waarop alle outfits en accessoires van elk gezinslid in harmonie zijn, echt de kers op de taart. Volg deze tips om het beste uit je fotosessie te halen:

KLEUREN
Bepaal een kleurenschema en hou je eraan. Houd de favoriete kleuren van jouw gezin in het achterhoofd (welk kleurenschema is je huis?) En probeer de kleuren in het schema te coördineren. Ga niet voor één kleur voor alle gezinsleden, maar kies een paar lichte of pastelkleuren die in harmonie zijn. Witte, beige en blauwe tinten gaan vaak mooi samen met de natuur.

PRINTS EN PATRONEN
Probeer zoveel mogelijk prints en patronen te beperken. Het klinkt misschien leuk om vader een sweater te geven met een funky print of je kleintjes hun favoriete Disney-personage op hun shirt te laten dragen, maar deze elementen kunnen de foto behoorlijk afleiden. Eenvoudige prints zoals bloemen op een jurk zijn dan weer wel mooi.

TIJDLOOS
Kies tijdloze en klassieke items. Je familiefoto wordt nog jarenlang gekoesterd, dus ga voor kleding die tijdloos en klassiek is. Zal je over tien, twintig, dertig jaar nog steeds leuk vinden wat je nu draagt?

ACCESSOIRES
Gebruik accessoires. Coole hoeden, bloemen in het haar, juwelen, enz. - al deze items brengen de unieke persoonlijkheid naar boven bij je outfit.

Color Scheme
Deze kleuren kan je het best combineren met wit voor zachte en lichte foto's.