Style Guide
Bij het maken van familiefoto's is de manier waarop alle outfits en accessoires van elk gezinslid in harmonie zijn, echt de kers op de taart. Volg deze tips om het beste uit je fotosessie te halen:

KLEUREN
Ga voor natuurlijke tinten met als basis wit. Deze kan je combineren met beige, grijs en lichtblauw. Ga niet voor één kleur voor alle gezinsleden, maar kies lichte kleuren die in harmonie zijn. Waarom enkel lichte kleuren? Witte, beige en blauwe tinten gaan vaak mooi samen met de natuur.

PRINTS EN PATRONEN
Probeer zoveel mogelijk prints en patronen te beperken. Het klinkt misschien leuk om je kleintjes hun favoriete Disney-personage op hun shirt te laten dragen en papa die Jack and Jones sweater, maar deze elementen kunnen de foto behoorlijk afleiden. Eenvoudige prints zoals bloemen op een jurk zijn dan weer wel mooi.

TIJDLOOS
Kies tijdloze en klassieke items. Je familiefoto's worden nog jarenlang gekoesterd, dus ga voor kleding die tijdloos en klassiek is. Zal je over tien, twintig, dertig jaar nog steeds leuk vinden wat je nu draagt?

ACCESSOIRES
Draag accessoires zoals hoeden, juwelen, horloges, haarbanden voor babies, enz. - al deze items brengen je unieke persoonlijkheid naar boven. Daarnaast geeft het upgrade aan je outfit.

KIDS
Newborn
Een aansluitende body met korte of lange mouwen. Eventueel een strikje voor meisjes.
 7 tot 18 maanden
Een eendelig pakje is the way to go. Je vermijdt het omhoog kruipen van de T-shirt of trui en het afzakken van broekjes. Jongens kunnen ook nappies dragen en meisjes bloomers.
18 maanden tot ...
Voor meisjes is het leuk om vanaf deze leeftijd jurkjes te dragen. Voor jongens zijn salopetten en broekjes met bretellen een leuke keuze. 

Color Scheme
Deze kleuren kan je het best combineren met wit voor zachte en lichte foto's.