Style Guide
Om de lichte stijl van de foto's te garanderen, is het belangrijk om deze style guide goed te volgen. Lees deze tips om het beste uit je fotosessie te halen:

KLEUREN
Ga voor natuurlijke tinten met als basis wit. Deze kan je combineren met beige, grijs en eventueel lichtblauw. Ga niet voor één kleur voor alle gezinsleden, maar kies lichte kleuren die in harmonie zijn. Waarom enkel lichte kleuren? Witte, beige en grijze tinten geven de typische look die je ziet op al mijn foto's, als je donkere kleuren gebruikt is klopt het plaatje niet meer en krijg je niet het gewenste effect. Lichte kleuren geven het mooiste contrast met de natuur. Vermijd dus ALLE donkere kleuren, inclusief jeansbroeken en jeansvesten.

PRINTS EN PATRONEN
Gebruik geen prints of patronen. Het klinkt misschien leuk om je kleintjes hun favoriete Disney-personage op hun shirt te laten dragen, maar deze elementen kunnen de foto behoorlijk afleiden. Eenvoudige prints zoals bloemen op een jurk zijn wel toegelaten. 

TIJDLOOS
Kies tijdloze en klassieke items. Je familiefoto's worden nog jarenlang gekoesterd, dus ga voor kleding die tijdloos en klassiek is. Zal je over tien, twintig, dertig jaar nog steeds leuk vinden wat je nu draagt?

ACCESSOIRES
Draag accessoires zoals hoeden, juwelen, horloges, haarbanden voor babies, enz. Al deze items brengen je unieke persoonlijkheid naar boven. Daarnaast geeft het upgrade aan je outfit.

KIDS
Newborn
Een aansluitende body met korte of lange mouwen. Eventueel een strikje voor meisjes.
 7 tot 18 maanden
Een eendelig pakje is the way to go. Je vermijdt het omhoog kruipen van de T-shirt of trui en het afzakken van broekjes. Jongens kunnen ook nappies dragen en meisjes bloomers.
18 maanden tot ...
Voor meisjes is het leuk om vanaf deze leeftijd jurkjes te dragen. Voor jongens zijn salopetten en broekjes met bretellen een leuke keuze.