DESTINATION SHOOTS
Ik heb een grote passie voor shooten op adembenemende plaatsen en ik reis regelmatig de wereld rond op zoek naar locaties om foto's te maken. Tijdens mijn avonturen heb ik al enkele plekken mogen ontdekken en mensen leren kennen die mijn hart hebben gestolen. Bovendien put ik veel inspiratie uit het lezen van reisblogs, die mij helpen om voor jullie originele en memorabele fotosessies te organiseren. Het goede nieuws is dat ik deze unieke plekken graag met jou deel wanneer je bij Brunetti Productions een Destination Shoot boekt.
Samen met mijn camera begeef ik me naar de door jou gekozen locatie. Of het nu gaat om parelwitte stranden, adembenemende zonsopgangen of betoverende scènes in een bruisende metropool - You want it, I got it!
HOE RESERVEER IK EEN DESTINATION SHOOT?
Er zijn vaste momenten dat de buitenlandse fotoshoots online beschikbaar worden en je krijgt via mail de eerste kans om te boeken, dus schrijf je zeker in op de nieuwsbrief. Hou ook zeker mijn Instagram in het oog, want daarop komen alle updates over mijn  traveldates. 
Ik begrijp dat het lastig kan zijn om mij precies op de locatie te treffen waar jullie vakantie gepland staat. Maar no worries! Je hebt altijd de mogelijkheid om mij te boeken tijdens één van jullie vakanties. Alleen de kosten voor de vluchten en het verblijf (1 nacht) zullen dan worden toegevoegd aan de prijs van je fotoshoot.
TRAVELDATES 2024
Ibiza en Formentera: 4-10 Juni
Regio San Marino¬†(Itali√ę): 5-8 Juli
Zakynthos (Griekenland): 14-17 september
HOE GAAT EEN BUITENLANDSE SHOOT IN ZIJN WERK?
Je fotoshoot zal plaatsvinden op de datum die je hebt geboekt. Je hebt volledige vrijheid bij het kiezen van je vervoer en accommodatie naar de locatie. Op die manier heb je zelf de controle over de duur van je verblijf. Of je nu kiest voor een vakantie van twee weken of een weekendje weg, de keuze is volledig aan jou!
Op de dag van je shoot spreken we af op de doorgegeven locatie. Ik geef vooraf stijladvies rond welke kledij en kleuren het best zouden passen in de scène. Net ter plaatse dat ene pak of die ene jurk gescoord die je geweldig staat? No worries, dat kan uiteraard ook!
De meest epische foto's worden genomen in de ochtend. De opkomende zon biedt de perfecte belichting en zo vermijden we ook andere toeristen op jullie foto's. Bovendien skippen we het heetste moment van de dag. Daarnaast is het best een unieke ervaring om een locatie bij blue hour te ontdekken met je ride-or-die.
DESTINATION WEDDINGS EN ELOPEMENTS
Plan je een fantastische destination wedding en ben je op zoek naar een kick-ass huwelijksfotograaf die met jullie mee reist om jullie grote dag op beeld vast te leggen? Of heb je een favoriete vakantiebestemming waar je graag op een door jou gekozen datum een professionele fotoshoot wilt boeken?

Brunetti Productions gaat graag mee in jouw verhaal!
Neem contact op om de beschikbaarheid, mogelijkheden en tarieven te bespreken!
Back to Top